Home » Over ons

Blokhut-Tuinhuis is een leverancier van hoogwaardige tuinhuizen en blokhutten, die geproduceerd worden van Scandinavisch vurenhout, in wanddiktes van 19, 28, 34 en 45 mm.
Het vurenhout wat wij verwerken wordt volgens de strengste eisen van het FSC of PEFC gekapt, wat een gegarandeerde aanplant en bescherming van de bossen ten goede komt.
Wij leveren tuinhuizen en blokhutten volgens het alom bekende stapelsysteem, maar daarnaast hebben wij een hele lijn met moderne tuinhuizen, die een strakkere afwerking hebben en daardoor ook een heel andere uitstraling aan uw tuin geven.
Alle blokhutten en tuinhuizen van Blokhut-Tuinhuis.nl worden geleverd met het benodigde montage materiaal en een duidelijke handleiding zodat zelf montage geen probleem hoeft te zijn, voor vragen staan wij natuurlijk altijd tot uw beschikking. Onze tuinhuizen worden in principe onbehandeld geleverd tenzij anders aangegeven LET WEL: een geïmpregneerd tuinhuis of blokhut dient altijd nog behandeld te worden met een goede buitenbeits of verf die een goede bescherming bied tegen vocht en uv straling.
Bij de meeste tuinhuizen kun je ook kiezen voor een houten vloer als optie.

Levering van een tuinhuis gebeurt in overleg tussen u en onze transporteur, zij contacteren u, en leveren meestal binnen de 3 weken het gekochte tuinhuis of blokhut keurig en altijd gratis op de door u opgegeven locatie af(met uitzondering van de Wadden eilanden).

 

U koopt een bij ons een blokhut of tuinhuis omdat u gaat voor kwaliteit en design!!